Notícies i actualitat

El Consell posa en marxa el projecte del casal d’entitats des Castell

Data : 27/02/2019

El projecte del casal d’entitats des Castell, proposta guanyadora a les votacions dels pressupostos participatius del Consell d’aquest municipi, es troba ja més a prop de fer-se realitat. La conselleria de Serveis Generals, Participació i Habitatge està ultimant la redacció del conveni de col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament d’es Castell que regirà l'adequació dels baixos del carrer Agamenon núm 19 per acollir aquest nou projecte.

L'any 2018 el Consell Insular de Menorca va impulsar els primers pressupostos participatius de la corporació. Aquesta iniciativa va constituir una mesura innovadora dotada amb una partida de 1.000.000€, dels quals 500.000€ es destinaven a projectes d'inversió insular i els altres 500.000€ a projectes d'inversió d'àmbit municipal. La quantitat destinada a cada municipi no era igualitària, disposant cadascun d'una quantitat límit que es va establir d'acord amb les aportacions del PIC. En el cas del municipi des Castell els projectes no podien superar els 45.000€.

Després de la fase de presentació de projectes, entre l’1 i 15 de maig de 2018 es va dur a terme la votació de les propostes validades, tant d'àmbit municipal com insular, sortint guanyadora al municipi des Castell, amb 132 vots, la creació d'un casal d'entitats.

Des d’aquell moment, el Consell Insular de Menorca està fent feina per materialitzar els projectes guanyadors, com ja va succeir amb el projecte insular guanyador de «Gots reutilitzables per a les festes de poble». El casal d'entitats n’és un nou exemple.

En aquest cas, el Consell Insular de Menorca farà un conveni amb l'Ajuntament des Castell per a la constitució d'aquest projecte, que s'ubicarà en un immoble propietat de la corporació municipal i que comptarà amb l'import dels pressupostos participatius per poder adequar aquest espai.


Maó, 27 de febrer del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS