Notícies i actualitat

Augmenten les visites al patrimoni històric de Menorca

Data : 27/02/2019

Les visites als monuments que gestiona la Fundació Foment del Turisme de Menorca han registrat un increment progressiu en els darrers cinc anys gràcies a tres factors: l’impuls de la divulgació i promoció de la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, les millores implementades en les instal·lacions i l’increment del nombre de turistes.


Les dades sobre el nombre de visitants dels indrets patrimonials que gestiona la Fundació de Foment del Turisme de Menorca -Torre d’en Galmés, Naveta des Tudons, Fort Marlborough i Torre de Fornells- mostren una tendència general positiva en els darrers anys.

Aquest comportament està directament relacionat amb la major projecció de la Menorca Talaiòtica (s’han augmentat les activitats divulgatives sobre la candidatura a Patrimoni Mundial i s’ha reforçat la promoció exterior), amb les inversions que de manera progressiva s’han implementat en les instal·lacions per millorar l’experiència del visitant i, finalment, amb l’increment del nombre de turistes.

Si es revisa el nombre global de visitants comptabilitzats en tots aquests indrets durant els darrers cinc anys, es pot observar que la tendència general és creixent, ja que s’ha passat de 54.702 visitants el 2014 a 84.670 visitants el 2018. Aquest fet suposa un increment aproximat del 55%. A aquests monuments s’hi ha d’afegir també el Museu de Menorca, la gestió del qual recau en el Consell Insular de Menorca.

Maó, 27 de febrer del 2019

Veure el document adjunt amb més informació de les visites a cada monument.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS