Notícies i actualitat

Presentació de les bosses de paper per a comerciants ambulants

Data : 26/02/2019

Avui s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Insular i l’Associació de Comerciants Ambulants (AVAM) per a la distribució de bosses de paper a les seves paredetes de tots els municipis de Menorca. La presentació ha anat a càrrec de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el representant de l’Asociación de Vendedores Ambulantes de Menorca, Marcos Fuster, el conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el conseller de Reserva Biosfera, Aram Ortega.

L’objectiu d’aquesta actuació és la contribució activa en la reducció de plàstics d’un sol ús. Per açò, s’han produït un total 105.000 exemplars, amb el logo de la Reserva de Biosfera i el del Consell Insular, de tres mides diferents. Aquestes bosses es començaran a repartir a partir del mes d’abril, coincidint amb l’inici de la temporada turística.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha remarcat “que aquesta iniciativa compta amb el nostre suport perquè la reducció dels plàstics és un dels àmbits de treball importants d’aquesta legislatura on hem llançat des de campanyes de sensibilització fins a la implementació dels gots reutilitzables a les festes de poble”. En aquest sentit, també ha agraït que l’AVAM s’hagi sumat a l’esforç que representa treure el plàstic de la nostra vida quotidiana amb aquest projecte.

El Conseller de Medi Ambient, Aram Ortega, i el de Projecció Econòmica, Miquel Company, també han tingut paraules d’agraïment per a l’AVAM per fer una passa endavant i apostar per un comerç sostenible i un consum responsable.

L’aportació econòmica del Consell ha estat de 12.000€ (sense IVA), distribuïts en parts iguals entre els departaments de Promoció Econòmica i el de Reserva de Biosfera. La resta del cost, 2.638€, l’ha assumit la mateixa associació.


Maó, 26 de febrer del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS