Notícies i actualitat

Millora del paviment del vial d’accés a s’Arenal d’en Castell

Data : 21/02/2019

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han executat les obres per a rehabilitar el paviment del tram de vial municipal que enllaça la carretera Me-9 amb la urbanització turística Arenal d’en Castell i Coves Noves, anomenat carrer de la Marina. Aquesta obra s’ha executat en base a un conveni de col·laboració entre les dues administracions aprovat el passat mes de juliol de 2018.

Les actuacions portades a terme tenen l'objectiu de millorar la seguretat i comoditat de circulació en el tram de vial municipal d’accés a la urbanització Arenal d’en Castell, el qual necessitava una millora superficial i de reforç del ferm.

Les obres han estat executades per l’Ajuntament des Mercadal, que les va adjudicar a l’empresa Juan Mora S.A. per un import de 103.693,67 € el passat mes de novembre de 2018. El Consell Insular de Menorca ha aportat el 50% del finançament.

Amb aquesta actuació per a la millora del vial d’accés a la urbanització turística Arenal d’en Castell, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals.


Maó, 21 de febrer de 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS