Notícies i actualitat

L'equip de govern du a Ple l'aprovació de l'ordenança d'administració electrònica, el pas previ de la nova web

Data : 15/10/2011

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca du a ple demà l’aprovació de l’ordenança de l’administració electrònica, el pas previ necessari abans de llançar la nova web, que entrarà en funcionament a partir del gener de 2012 i que anirà incoroporant progressivament la possibilitat de fer diferents tràmits administratius per internet.

Aquesta ordenança té per objectiu regular l’ús dels mitjans electrònics en el marc de l’activitat administrativa insular. És a dir, és el marc regulador de la difusió informativa de l’administració, de l’actuació en els diferents procediments així com una eina per potenciar la participació ciutadana.

Aquesta regulació està feta des d’una base jurídica a la vegada que tècnica, perquè per tal de portar a terme aquesta ordenança s’ha comptat amb la col·laboració de diferents departaments del Consell Insular: serveis jurídics, serveis informàtics, atenció al ciutadà, arxiu i tramitació.

Aquesta ordenança té per objectiu que els ciutadans puguin tramitar via internet el màxim nombre de tràmits administratius, mitjançant la nova web que els anirà incorporant progressivament des de la seva posada en maxa, a partir del gener del proper any.

“La societat està evolucionant gràcies a les noves tecnologies i també ho està fent les formes de relació entre la societat i l’administració. Per tant, la nostra obligació com a governants és donar resposta a aquests canvis per millorar la informació, la transparència i la comunicació entre el ciutadà i el Consell Insular”, explica la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons.

Maó, 15 d’octubre 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS