Notícies i actualitat

El gimnàs des Mercadal compta amb nova maquinària cardio

Data : 06/02/2019

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per l’alcalde des Mercadal, Xiscu Ametller, i el conseller d’Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha visitat avui matí el municipi des Mercadal per tal de veure in situ les actuacions que s’han dut a terme al municipi pel que fa a millores en instal·lacions esportives.

En el marc dels convenis per a la millora i el manteniment d’instal·lacions esportives municipals s’ha adquirit maquinària cardio per al gimnàs, consistents en dues cintes de còrrer, dues elíptiques i una bicicleta. El cost total ascendeix a 18.690€.

Aquesta acció se suma a les actuacions ja fetes: la millora de la gespa artificial del camp de futbol 11 i futbol 7, l’obertura del Club Hípic Ses Remones, l’adaptació de sala fitness a Fornells, el canvi de seients de les graderies del camp de futbol municipal, i l’adquisició de la banqueta de delegats. Com bé ha dit l’alcalde des Mercadal, Xiscu Ametller, es tracta d’una de les legislatures on més suport hem rebut per part del Consell en matèria de millores en instal·lacions esportives as Mercadal.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha destacat la importància de seguir invertint en les instal·lacions esportives com a mostra clara de l’aposta de l’actual equip de govern per l’activitat física pel fet que repercuteix directament en el benestar i la qualitat de vida de la nostra societat. En aquest sentit, la Presidenta ha explicat que, des del 2015 fins al 2018, s’han invertit a Menorca més de 600.000€ mitjançant els convenis de millora i manteniment d’instal·lacions esportives municipals.

El conseller d’Esports, Miquel Company, ha afegit que la voluntat del departament és promoure l’accés a l’activitat física de tots els menorquins i les menorquines i oferir-los unes instal·lacions de qualitat.

Així, en total s’ha invertit 1.000.000€ en millores de les instal·lacions esportives a través d’aquest conveni. En aquesta quantitat també se li ha de sumar les inversions fetes a través de les IFS en la mateixa matèria. D’aquesta manera, durant aquests últims 4 anys s’han invertit un total de 3.000.000€.

Es Mercadal, 6 de febrer de 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS