Notícies i actualitat

La consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge presenta el programa de la 1a Jornada Tècnica sobre Habitatge

Data : 29/09/2015

Cristina Gómez explica que la jornada, que es celebra dia 1, ha de ser un punt de sortida per la signatura de convenis de col·laboració entre les diferents administracions

La consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, ha presentant avui el programa de la 1ª Jornada Tècnica sobre Habitatge que té lloc dia 1 a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca.

Cristina Gómez ha subratllat que l'objectiu de la jornada és posar d'acord als diferents agents per tal que serveixi de punt de partida per la signatura de convenis entre les diferents administracions (Govern de les Illes Balears, IBAVI, ajuntaments i Consell Insular de Menorca). En aquest sentit, també s'han convidat a diferents entitats com Creu Roja, Caritas o, entre d'altres ponents, a l'advocada de la Plataforma contra els Desnonaments (PAH) a València, Maria José Grimalt.

“Volem que el Govern balear posi en marxa de nou l'oficina de l'IBAVI per donar sortida a les peticions ciutadanes”, ha afirmat la consellera. Cristina Gómez ha avançat el contingut del programa de la Jornada Tècnica sobre Habitatge que es desenvoluparà des de les 9.30 fins a les 14 hores amb un seguit de ponències obertes al públic en general, i que continuaran en horari de tarda amb una sèrie de tallers més especialitzats dirigits, en primera instància, als professionals del sector.

La intenció del Consell Insular de Menorca és reclamar una Llei d'Habitatge a la Comunitat Autònoma i incidir alhora en el problema de pobresa energètica.

La consellera considera “inadmissible que hi hagi famílies que es queden sense habitatge, per no tenir ingressos, quan sabem que actualment hi ha una important situació d'habitatges tancats”. L'interès en aquesta jornada ha estat doncs donar també veu a entitats financeres per oferir assessorament en la mediació i renegociació de préstecs.

La 1ª Jornada Tècnica sobre Habitatge comptarà amb la presència del conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Joan Boned Roig, així com del director general d'Arquitectura i Habitatge, Casimir Godia.

Maó, 29 de setembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS