Notícies i actualitat

Consell i Ajuntament de Ciutadella treballen de forma conjunta per esmenar les deficiències i fer el projecte de les coves de Cala Blanca un realitat

Data : 26/09/2015

El projecte de les Coves de Cala Blanca és una prioritat per a l’equip de govern del Consell Insular de Menorca, que ja treballa de forma conjunta amb l’Ajuntament de Ciutadella per esmenar-ne les deficiències i fer-lo realitat el més prest possible.

Convé recordar que el juliol de 2014, el llavors president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i la Consellera de Turisme del mateix mandat, Salomé Cabrera, juntament amb un representant d’ASHOME i de diversos representants de l’Ajuntament de Ciutadella, van anunciar per premsa que les obres de les coves de Cala Blanca començarien l’octubre de 2014 i que la data d’obertura prevista era l’estiu del 2015.

Tanmateix, un cop fet aquest anunci van adonar-se que era necessari modificar el PGOU de Ciutadella per fer-lo possible.  El Ple de l’Ajuntament de Ciutadella de dia 9 d’octubre de 2014 va aprovar inicialment aquesta modificació del PGOU.

En una Resolució de dia 3 de març del 2015 de la llavors Consellera Executiva d’Ordenació del Territori, ja es va advertir l’Ajuntament d’una sèrie de deficiències, que, a grans trets, són les mateixes que s’han reiterat en el darrer informe. Entre d’altres, acreditar la titularitat pública i/o domini públic de la Cova de s’Aigo, preveure un aparcament o modificar l’informe de sostenibilitat econòmica.

Per tant, en aquets moments, per part del Consell Insular de Menorca s’està treballant perquè el Govern de les Illes Balears mantengui la dotació econòmica prevista, tot i estar fora de termini i no haver trobat signat el conveni entre ambdues institucions, com s’havia fet públic poc abans de les eleccions; i, d’altra banda, perquè, d’acord amb l’Ajuntament de Ciutadella, es puguin esmenar les deficiències del projecte.


Maó, 26 de setembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS