Notícies i actualitat

Noves dates per al curs gratuït 'Confecció i publicació de pàgines web'

Data : 24/09/2015

El Consell Insular de Menorca ha modificat les dates inicialment previstes per al curs 'Confecció i publicació de pàgines web', per tal que s'hi puguin inscriure aquelles persones que no han pogut accedir a la formació de la branca educativa o bé que han estat treballant en la temporada turística.

Amb la nova programació, el curs començarà el dia 15 d'octubre i finalitzarà el dia 26 de febrer de 2016. Es manté l'horari previst (de 8 a 14h) i el lloc de realització (Sa Roqueta - Ciutadella).

L'objectiu del curs és que l'alumnat aprengui a crear i publicar pàgines web, emprant llenguatges de marca i editors, centrant-se en l’aprenentatge del codi HTML i l’ús d’eines de programació i execució d’scripts, instalant i configurant els serveis de servidor web necessaris. Té una durada total de 560 hores, incloses les pràctiques professionals.

Les sol·licituds d’inscripció per aquests cursos es poden fer a través de les oficines del SOIB o bé a l’àrea de Formació del Consell Insular (tel. 971.35.62.46).


Maó, 24 de setembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS