Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca llença una campanya de promoció del Vi de la Terra- Illa de Menorca a través de les xarxes socials

Data : 22/09/2015

Coincidint amb l’inici de la campanya de la verema, el Consell Insular de Menorca juntament amb l'Associació de Productors de Vi de Menorca, han llençat una campanya de promoció del Vi de Menorca a les xarxes socials.

Aquesta campanya, de moment una prova pilot de 3 mesos, servirà com a punt de referència per a marcar l’estratègia a seguir en els camps de la producció, la promoció i la comercialització d’aquest producte autòcton.

Durant la presentació d’aquesta campanya, que ha tingut lloc aquest dimarts a la finca de Sa Forana, a Sant Climent, la vicepresidenta primera i consellera d'Ocupació, Projecció Econòmica, Susana Mora, ha destacat la necessitat de crear un pla global de comunicació que englobi tots els sectors productius de l’illa a fi de poder posar en valor tot el producte de qualitat que Menorca pot oferir als seus visitants.

Mora ha destacat també la tasca realitzada pel sector vitivinícola en el que fa referència a la reconversió del camp menorquí, “consolidant, inclús en temps de crisi, la diversificació de l’ús del camp i oferint, a la vegada, un producte de qualitat”.

El president de l'Associació de Productors de Vi de Menorca, Lluís Anglès, ha valorat molt positivament aquesta nova etapa oberta amb el nou Govern assenyalant que “una associació petita, com la nostra, ha d’anar sempre de la mà de l’Administració”. Segons el propi Anglès “ara tenim quatre anys per endavant per poder recollir tots els fruits de la feina feta durant els darrers 13 anys”.

L’Associació de Productors de Vi de Menorca té actualment 6 cellers vinculats tot i que s’espera que aquest número s’incrementi a 8 abans de final de 2015. La producció del vi menorquí, unes 150.000 ampolles, es consumeixen majoritàriament a la pròpia illa, tot i que la seva presència a la resta de l’arxipèlag i de l’Estat, cada vegada és més abundant. Degut a la producció limitada del producte, només un 10% de Vi de Menorca l’exporta fora d’Espanya.

Un altre dels productors de Vi de Menorca, Xavier Solano, ha destacat també la gran capacitat de creixement que té encara el producte, ja que degut a la encara limitada producció, només es pot exportar un 10% del vi a fora d’Espanya.

Maó, 22 de setembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS