Notícies i actualitat

Licitació del servei integral de restauració al CSS Santa Rita

Data : 22/09/2015

Amb data 22 de setembre, s'ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears l'anunci de licitació del servei integral de restauració del Centre Sociosanitari de Santa Rita, gestionat pel Consorci Sociosanitari de Menorca. El termini de presentació d'ofertes és de 15 dies a partir de l'endemà de la data de publicació, finalitzant per tant el dia 7 d'octubre. Per a obtenir més informació, us podeu adreçar a la Plataforma de Contractació de l'Estat.

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=IAQ1OTGorlcQK2TEfXGy%2BA%3D%3D

Amb data 6 d'octubre, el termini s'ha ampliat fins el dia 14 d'octubre.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS