Notícies i actualitat

Imminent estrena del nou curs de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca

Data : 18/09/2015

El procés d’inscripció per al curs 2015-16 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca (EADM), ubicada per segon any a la Sala Albert Camus de Sant Lluís, continua obert.

L’EADM, creada l’any 2009 i dirigida per Pitus Fernández, és una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca. L’escola  ofereix un programa d’estudis en dos cursos destinats a majors de 16 anys interessats en la pràctica i coneixença del teatre. Els estudis estan regulats pel que fa a la dotació d’hores per la Conselleria d’Educació i Cultura i compten a més amb un currículum i dotació de professorat avalats per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, a la qual l’EADM està vinculada. 

Amb un total de 350 hores repartides en dos cursos, l’alumnat cursa les matèries d’Interpretació, que imparteix Pitus Fernández, Titulat Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Textual per l’ Institut del Teatre de Barcelona; i Cos i Moviment, impartida per Maite Villar, Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Gestual per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Es tracta d’uns estudis que pot assumir tot aquell que vulgui evolucionar dins el camp de la interpretació però que també afavoreixen la formació integral de la persona. No estan, per tant, només enfocats a qui vulgui preparar l’accés als corresponents estudis superiors, sinó també a aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació i relacions interpersonals en tots els àmbits.

Els interessats en matricular-se poden dirigir-se al Servei d’Atenció Ciutadana del Consell Insular de Menorca o enviar un correu a inscripcioartsesceniques@gmail.com. 

Maó, 18 setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS