Notícies i actualitat

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, presenta als municipis la proposta del Govern de les Illes Balears d’acollida de refugiats i la convocatòria d’ajuts del Programa Illes Intel·ligents de l’Agenda Digital

Data : 17/09/2015

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, ha aprofitat la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca -celebrada avui migdia a El Toro- per presentar als municipis la proposta del Govern de les Illes Balears d’acollida de refugiats; així com la convocatòria d’ajuts del Programa Illes Intel·ligents de l’Agenda Digital.

La reunió ha comptat amb la presència de tots els batles de l’illa: Conxa Juanola, Joana Gomila, Misericordia Sugrañes, José Luis Camps, Montserrat Morlà, Josep Carreres, Francesc Ametller i Pere Moll.

Durant la comissió, la presidenta ha transmès als municipis la proposta d’actuació per a la rebuda de refugiats a les Illes Balears, un pla presentat fa uns dies per la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern balear, Fina Santiago.

Així mateix, Salord ha exposat la convocatòria d’ajuts del programa Illes Intel·ligents de l’Agenda Digital. L’objecte d’aquesta convocatòria és mitigar mitjançant l’ús de les TIC l’impacte negatiu del factor insular.

A més, Salord ha expressat la voluntat de la Corporació insular de fer un catàleg de camins públics de Menorca. En aquest sentit, ha sol·licitat la col·laboració de tots els ajuntaments.

La presidenta ha explicat amb detall les últimes novetats pel que fa a la carretera ME-1. Al respecte El Ministeri de Foment ha accedit a la petició del Consell Insular de Menorca de reprogramar les obres de millora de la carretera. En aquests moments la Corporació insular està “negociant la rescissió del contracte amb la UTE de forma justa”.

En acabar la comissió, la presidenta Maite Salord i els batles de Menorca han dut a terme l’acte de comiat de Monsenyor Salvador Gimènez Valls, que ha estat nomenat Bisbe de la Diòcesi de Lleida.

El Consell Insular de Menorca ha obsequiat a Monsenyor Salvador Gimènez amb un gravat i un llibre de Menorca, Reserva de Biosfera.


Es Mercadal, 17 de setembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS