Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica les obres per a la millora del paviment del Camí del Far de Cavalleria, entre l’accés a Santa Teresa i el far de Cavalleria

Data : 24/01/2019

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 21 de gener de 2019 l’adjudicació del contracte d’obres per a la millora del paviment del Camí de Cavalleria (Cf-3), en un tram d’aproximadament 3 km des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins a les barreres del far de Cavalleria. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de d’Inversions en Camins Rurals del Consell Insular de Menorca. L’empresa adjudicatària ha estat M. Polo S.L., per un import de 188.726,52 euros IVA inclòs.

L’objectiu de les obres és la millora del paviment del camí del far de Cavalleria (Cf-3), competència del CIM, renovant el paviment del camí, en una longitud de 2.978 metres, mitjançant un doble tractament asfàltic al llarg de tot el camí, des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins les barreres del far de Cavalleria, per tal de garantir la seguretat i la comoditat de la circulació.

Les actuacions previstes són:

- Escombrada prèvia del paviment existent.
- Reparació de les bandes laterals del paviment existent.
- Aplicació d’un doble tractament superficial.

La història del camí del far de cavalleria (Cf-3) se remunta a l’any 1929, en què es va redactar el projecte constructiu per a la seva obertura. Posteriorment, en la dècada dels anys 1970 es va redactar un altre projecte per a reposar el ferm existent. Des de llavors, aquesta actuació que ara es durà a terme serà la primera de millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria.

El termini d’execució de les obres és de 2 mesos, i la previsió de la institució insular és que s’executin dins el primer trimestre de 2019, abans de la temporada turística.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució de la millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria (Cf-3), el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Maó, 24 de gener de 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS