Notícies i actualitat

Nova jornada de formació per visibilitzar la diversitat en l’educació

Data : 22/01/2019

Està dirigida a educadors i educadores per tal que coneguin a emprar la guia de recursos LGTBI que ha editat el Consell Insular de Menorca

El Consell Insular de Menorca ha preparat una jornada formativa aquest dimecres fosquet adreçada a educadors i educadores, amb l’objectiu de familiaritzar-los en la utilització pràctica de la guia de recursos LGTBI que s’ha editat des del propi departament i que es va presentar al mes de maig (www.guialgtbi.com).

En aquest sentit, la guia de recursos LGTBI és una iniciativa de l’àrea de joventut del Consell Insular desenvolupada per Vicent Lozano en col·laboració amb entitats especialitzades, que ofereix una complerta guia de lectura, recursos audiovisuals i adreces web destinada principalment a infants, adolescents i persones joves adultes.

L’objectiu principal és precisament visibilitzar la realitat d’un grup molt divers de persones que encara constitueixen una minoria estigmatitzada i posar al seu abast materials amb els quals puguin identificar-se. “Els centres escolars, els punts d’informació juvenil o els casals de joves juguen un paper clau perquè tots aquests recursos arribin al conjunt de la societat i per això era necessari preparar aquesta sessió de treball per a tots ells” ha explicat el Conseller de Joventut, Miquel Company.

La jornada, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura de Ciutadella comptarà amb l’autor de la guia, Vicent Lozano i la mestra d’educació primària del CEIP Joan Benejam, Lonia Juaneda. L’acte començarà a les 19.00 hores, i tot i que va adreçat específicament al col·lectiu d’educadors i educadores de Menorca, també estarà obert a l’assistència de públic en general. Està organitzat pel Departament de Joventut i compta amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Maó, 22 de gener del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS