Notícies i actualitat

Consell de Menorca, Consell d'Eivissa i Govern Balear estableixen un marc de col·laboració en matèria territorial. La consellera Pepa Marí avança en els compromisos del Programa de Govern sobre la gestió del territori i l'urbanisme.

Data : 15/09/2015

La consellera de Territori i Mobilitat, Pepa Marí, s'ha reunit avui a la seu del Consell d'Eivissa amb el seu homòleg del Consell de Menorca, el conseller d'Ordenació Territorial i Turística, Santiago Florit, i el director general d'Ordenació del Territori de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Lluís Corral, per establir un marc de "col·laboració" i "intercanvi d'experiències" en matèria territorial entre les diferents administracions. Des de les competències pròpies de cada una, "s'han posat en comú quines problemàtiques ens afecten i de quina manera podem intercanviar informació i coneixement, per ajudar-nos mútuament per fer possible els compromisos i les polítiques públiques que ens hem proposat", ha dit la consellera.

Pepa Marí s'ha mostrat especialment interessada en qüestions com agilitzar l'aprovació dels nous planejaments municipals, l'afectació de les lleis aprovades durant l'anterior legislatura que tenen una incidència directa sobre l'urbanisme i el territori i els mecanismes de les administracions per assegurar la legalitat, com són els serveis de control i disciplina urbanística.

La consellera eivissenca ha agraït al seu homòleg menorquí, Santiago Florit, i al director del Govern "la plena disposició a establir una col·laboració fluida i continuada", per ajudar al Consell d'Eivissa a "complir els nostres compromisos del Programa de Govern en matèria territorial, amb assumptes com promoure una de modificació del PTI amb criteris de sostenibilitat, que serà sotmesa a consulta ciutadana, o la creació d’un servei urbanístic que ajudi a simplificar tràmits i una millor gestió de la disciplina urbanística.

Eivissa, 15 de setembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS