Notícies i actualitat

Nova web de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca

Data : 15/01/2019

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca del Consell Insular de Menorca, renova la seva imatge a Internet amb l'actualització de la seva pàgina web.

Per tal de donar una nova imatge, més moderna i clara, la pàgina web ha canviat d'estètica i de color. A part de la informació general de l'Arxiu, que ja es podia consultar a la web anterior, amb aquest canvi s'actualitzen les dades referents al contingut i serveis de l'AISM i s'hi van incorporant notícies d'actualitat i l'enllaç a les xarxes socials.

La nova pàgina permet conèixer els fons amb que compta l'Arxiu (una secció que està en continu creixement), les didàctiques que té preparades, les exposicions passades i presents, les publicacions, els audiovisuals i les notícies que genera el servei.

A partir d'ara, entrant a http://aism.cime.es/ qualsevol persona podrà informar-se i estar al dia del que fa l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca-CIM.

Us recordam que l’AISM és un servei del Consell Insular de Menorca destinat a la recuperació i la custòdia del patrimoni documental en imatges i sons produïts o referits a l’illa de Menorca. Els objectius principals són la recerca, recuperació, conservació i posterior difusió d’aquesta mena de fons, la majoria dels quals provenen de particulars o entitats.Maó, 15 de gener de 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS