Notícies i actualitat

Sergio Llull, Gemma Triay i Albert Torres reforcen la promoció de Menorca com a Illa de l'esport

Data : 11/01/2019

Els tres esportistes professionals menorquins participaran en un acte que se celebrarà a Madrid el dia 16 de gener per promocionar l’illa com a destinació única per a la pràctica esportiva.

Maite Salord: “Són els millors ambaixadors per donar a conèixer les fortaleses que té la nostra illa com a destinació turística esportiva”.


Tres primeres figures de l’esport menorquí donaran suport a la presentació de Menorca com a destinació única per a la pràctica esportiva el proper dimecres, 16 de gener, a Madrid. Sergio Llull, Gemma Triay i Albert Torres acompanyaran a la vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, en l’acte organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca una setmana abans de FITUR per donar a conèixer el potencial de l’illa com a espai per a l’esport davant d’una vintena de periodistes.

Aquesta acció, que es complementarà amb una trobada el dia anterior amb representants de touroperadors i d’agències de viatge especialitzades, segueix la dinàmica encetada el passat mes de novembre a Londres, on dies abans de la celebració del World Travel Market es va convocar un acte específic orientat a aquest segment de demanda. Dues accions que confirmen l’aposta de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) per la segmentació i l’especialització a l’hora de dissenyar una nova política de promoció que cerca la desestacionalització, la diversificació de productes, targets i mercats i l’increment de la qualitat.

Visibilitat per a Menorca
La decisió de comptar amb tres referents com el jugador del Real Madrid Sergio Llull, la jugadora professional de pàdel Gemma Triay i el ciclista Albert Torres, neix de la voluntat de la FFTM de donar la màxima projecció a la marca Menorca lligada a l’esport. A més a més, el fet que pertanyin a tres disciplines diferents es considera un estímul per ampliar-ne la repercussió. Val a dir que, a banda de participar a l’acte de dia 16, els tres esportistes menorquins explicitaran aquest suport a través de les xarxes socials.

“Volem agrair la predisposició de Sergi, Gemma i Albert per acompanyar-nos en aquest acte. Per a nosaltres era molt important comptar amb la seva presència per tractar-se de referents de l’esport a nivell internacional i tenir un fort vincle amb Menorca. Són, sens dubte, els millors ambaixadors per donar a conèixer les fortaleses que té la nostra illa com a destinació turística esportiva”.

Maite Salord Ripoll
Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística

Recursos naturals, serveis i instal·lacions
Com ja va fer a Londres, la delegació menorquina posarà el focus en la qualitat ambiental i paisatgística de l’illa, en la seva condició com a Reserva de Biosfera i en els recursos naturals amb major atractiu, subratllarà el potencial de l’illa com a espai per a la realització de competicions i esdeveniments esportius de caire internacional, destacarà la qualitat de les instal•lacions i els serveis esportius i posarà l’accent en el nombre creixent d’allotjaments hotelers adaptats a aquest tipus de demanda.

Maó, 11 de gener de 2019.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS