Notícies i actualitat

Acte de comiat de les persones treballadores pertanyents al programa públic d’ocupació SOIB visibles 2018

Data : 10/01/2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de comiat de les persones treballadores pertanyents al programa públic d’ocupació SOIB visibles 2018. L’acte ha comptat amb la participació de la Presidenta del Consell, Susana Mora, els consellers, Miquel Company i Miquel Maria, i les persones contractades que participen en el programa des del passat mes de juliol.

Aquest programa té com a objectiu la contractació de persones treballadores desocupades majors de 35 anys, en situació d'atur de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d'atur, per executar obres o serveis d'interès general i social, en el marc de la col·laboració amb els ens locals i també amb les entitats que en depenen o que hi estan vinculades. Així, mateix, dins aquest programa s'incloïa una segona línia en la que es donava prioritat a la contractació de dones. Amb tal finalitat, el SOIB finança els costs salarials totals (amb un límit de 1.800€), inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, d'aquestes contractacions, les quals tenen una durada de sis mesos.

En total, per part del Consell Insular s’ha contractat 26 persones durant 6 mesos repartits de la següent manera:

Benestar Social, 6
Ocupació, 1
Medi Ambient i Reserva de Biosfera, 5
Cultura i Educació, 5
Cooperació Local i Serveis Generals, 4
Promoció Turística, 5

Per a aquestes contractacions, el CIM ha rebut 278.858,80 €, corresponents a les 9 obres i serveis sol·licitades al SOIB dins la convocatòria SOIB VISIBLES 2018, les 5 darreres de les quals corresponen a la ja esmentada línia enfocada a la reinserció de la dona en el mercat laboral.

Relació d'obres i serveis executats:

1. Atenció sociosanitària a usuaris en situació de dependència en centres residencials, que implica la contractació de 3 auxiliars cuidadors/es que desenvoluparan la seva feina en el departament de Benestar Social i Família.

2. Conservació, rehabilitació i manteniment del recinte del Llatzeret, que implica la contractació 2 peons de jardineria i 1 de manteniment que desenvoluparan la seva feina en el departament de Cooperació Local i Promoció Turística.

3. Manteniment i rehabilitació d’edificacions propietat del CIM i revalorització d’espais públics mitjançant la reparació i manteniment d’espais i la conservació d’espais forestals, millorant els serveis supramunicipals, que implica la contractació de 2 peons de jardineria i 2 de manteniment que desenvoluparan la seva feina en els departaments de Cooperació Local i Promoció Turística i Serveis Generals, Participació i Habitatge .

4. Suports i gestió administrativa del projecte, que implica la contractació d'1 auxiliar administratiu/va que desenvoluparà la seva feina en Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.

5. Millora dels processos de bugaderia als centres residencials, que implica la contractació d’1 bugader/a que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.

6. Atenció sociosanitària a usuaris en situació de dependència en centres residencials, que implica la contractació de 2 auxiliars de cuina que desenvoluparan la seva feina en Departament Benestar Social i Família.

7. Neteja i manteniment de les edificacions i jardins del recinte del Llatzeret, que implica la contractació de 2 netejadors/es que desenvoluparan la seva feina en Departament Cooperació Local i Promoció Turística.

8. Adequació espais naturals, que implica la contractació de 5 peons forestals que desenvoluparan la seva feina en Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera.

9. Adequació de jaciments arqueològics a la visita turística, que implica la contractació de 5 peons que desenvoluparan la seva feina en Departament de Cultura i Educació.


Dades globals del programa Visibles

Durant aquesta legislatura el Consell Insular ha participat en el programa Visibles amb 11 projectes. En total s’han contractat a 60 persones i s’ha rebut una inversió de 710.040 €.

Maó, 10 de gener del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS