Notícies i actualitat

La consellera de Promoció Turística, Artesania i Transport, Maria Sellarès, anuncia el reinici de les visites guiades al Llatzeret

Data : 14/09/2015

La consellera de Promoció Turística, Artesania i Transport, Maria Sellarès, ha anunciat aquest matí el reinici de les visites al Llatzeret de Maó. Tal com va explicar fa uns dies durant el balanç del primer mes de govern de la Conselleria que encapçala aquest és un dels objectius prioritaris a complir abans que acabi la temporada.

En aquest sentit, després que el passat abril el Govern de les Illes Balears traspasàs la titularitat al Consell Insular de Menorca, dia 19 d'aquest mes es reinicien les visites guiades al Llatzeret. Aquesta és una bona notícia doncs es tracta d'un espai emblemàtic del port de Maó que conforma part d'un patrimoni cultural excepcional que es tornarà a obrir a menorquins i visitants.

El programa de visites tindrà lloc tots els dimarts capvespre i els dissabtes matí. Cada dia hi haurà dues visites d’una hora i mitja de durada.

Els horaris són els següents:
Dimarts: 16h i 18h i Dissabtes: 9h i 11h.

El preu de l’entrada és de 15€/adults i 7,5€/fillets fins a 12 anys.

Els punts de venda d'entrades s'ubiquen a les oficines d'informació turística i a les agències de Viatges Magon.

Esperem que aquest programa de visites tenguin una resposta positiva, la qual cosa ens servirà per poder crear un grup de feina que es convocarà a finals de setembre per tal de veure quins usos se li dóna més endavant al Llatzeret.

Dies i horaris de visites:

Dia
Horari
Dissabte 19 setembre
9h i 11h
Dimarts 22 setembre
18h
Dissabte 26 setembre
9h i 11h
Dimarts 29 setembre
16h i 18h
Dissabte 3 octubre
9h i 11h


Maó, 14 de setembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS