Notícies i actualitat

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria es reuneix amb el Consell i la Cambra de Menorca  per adoptar mesures urgents que evitin el seu tancament immediat

Data : 03/09/2015

La directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, amb el suport del Consell, anuncia que estudiarà mecanismes que permetin la viabilitat econòmica de la Cambra

La directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, s’ha reunit avui amb la vicepresidenta del Consell de Menorca i consellera d'Ocupació, Prospecció Econòmica, Joventud i Esports, Susana Mora, i els representants de la Cambra de Comerç de Menorca, en una trobada a petició d’aquesta darrera entitat, per debatre possibles solucions davant la difícil situació econòmica què arrossega la Cambra, especialment des que va entrar en vigor de la supressió de la quota cameral obligatòria.  

En aquest context, Pilar Sansó ha anunciat que la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb el suport expressat per Susana Mora per part del Consell, farà un esforç urgent i de caràcter extraordinari per poder mantenir l’estructura de la Cambra fins a finals d’any i que permeti articular les mesures necessàries per assegurar la viabilitat de la Cambra de Menorca. Un organisme que tant la Conselleria com el propi Consell consideren necessari per la seva tasca en aspectes com el foment i internacionalització de la petita i mitjana empresa de l’Illa.  

Cal recordar que la Direcció General de Comerç és l’Autoritat Tutelant de les Cambres de Comerç. En aquest sentit, la Cambra de Menorca va manifestar formalment a l’anterior Executiu de Bauzá que actués com a Autoritat Tutelant per poder realitzar algun tipus d’acció que donés suport a aquest organisme centenari, sense que en cap moment s’hagi obtingut resposta, segons ha expressat la Cambra a Pilar Sansó.  

Per aquest motiu, i davant una necessitat d’actuar, motivada per les necessitats econòmiques de la Cambra, la Conselleria ha decidit adoptar aquesta mesura d’urgència al temps que es fixa com a objectiu trobar una solució que permeti la viabilitat de la cambra.  

D’altra banda i aprofitant el desplaçament a Menorca, la directora general de Comerç i Empresa també ha mantingut una reunió amb els representants d’ASCOME per tenir un intercanvi d’impressions i donar a conèixer les principals línies que des de la Conselleria de Treball es duran a terme en matèria de comerç.

Maó, 3 de setembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS