Notícies i actualitat

Presentació del projecte Sign Nature Menorca

Data : 28/08/2015

La vicepresidenta primera i consellera de Joventut, Susana Mora, ha acompanyat avui mati, juntament amb el Director Insular de Joventut, José Carbonell, a joves membres de l'Asociación de Personas Sordas de Menorca (ASSORME) en la presentació oficial del projecte “Sign Nature Menorca”. Un projecte d'intercanvi sociocultural en el marc del programa europeu Erasmus+ que tindrà lloc a l'alberg juvenil de Sa Vinyeta (Ciutadella).

La consellera Susana Mora ha començat la roda de premsa donant “l'enhorabona a aquest equip de joves valents i amb ganes de fer possible projectes com aquest i les gràcies per apropar-se a la conselleria per tal de fer-nos partícips del mateix”. “És un plaer poder col·laborar amb iniciatives tan emocionants i pioneres a Menorca com aquest projecte que té com a finalitat principal la ruptura de barreres de comunicació” ha manifestat la consellera.

L'intercanvi tindrà com a protagonistes i participants a un grup de 20 joves sords, d'entre 18 i 30 anys, provinents d'Espanya (7 de Menorca, 1 de País Basc i 1 de Catalunya) i 8 de Polònia que pertanyen a l'entitat social Ra i Do Foundation - International Support Center for Youth and Adults i la participació de dos intèrprets de Polònia i Catalunya.

Així també el director insular José Carbonell ha manifestat “l'orgull de comptar amb joves tant il·lusionats i proactius a Menorca” i “la il·lusió que suposa per a la nova conselleria participar activament amb els joves en els seus projectes donat que tenim com a principal objectiu aconseguir treballar en proximitat i complicitat directa amb els joves de Menorca per tal de desenvolupar conjuntament la millor política possible en matèria de joventut a l'illa, la qual no es pot donar sense la participació i implicació activa dels joves menorquins”.

Ita Hernández i Joan Mascaró han estat els dos joves que han explicat, detalladament, la història i els seus objectius de l'intercanvi, el qual es desenvoluparà de dia 3 a dia 9 de setembre amb un conjunt d'activitats culturals, lingüístiques, interactives, etc. que permetran crear un context d'intercanvi cultural entre els joves de Menorca, Espanya i Europa.

Maó, 28 d'agost de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS