Notícies i actualitat

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabribas, rep a la directora de l'Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach

Data : 26/08/2015

“Hem d'anar tots a una en el tema de la violència de gènere”, ha subratllat Maria Cabrisas qui ha parlat de la importància de la tasca de prevenció a l'hora de fer front a una problemàtica que “ens afecta a tots”.
“Sols el primer trimestre de 2015 s'han rebut 1.007 denúncies per violència de gènere”, ha senyalat Rosa Cursach

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha rebut avui matí a la directora de l'Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach. Al llarg del dia s'han mantingut diferents reunions de feina que s'han iniciat amb la recepció per part de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, com una primera presa de contacte entre la Corporació insular i l'Institut Balear de la Dona.

Les millores, en general, del departament de Benestar Social -en funció de l'aprovació dels nous pressupostos- ha estat el fil conductor de la trobada. En aquest, sentit tant la consellera Maria Cabrisas com la directora Rosa Cursach han coincidit en la idea d'unificar criteris i ponts de col·laboració mútua entre el Consell Insular de Menorca i el Govern de les Illes Balears.

“Hem d'anar tots a una en el tema de la violència de gènere”, ha subratllat Maria Cabrisas qui ha parlat de la importància de la tasca de prevenció a l'hora de fer front a una problemàtica que “ens afecta a tots”. Així, ha dit la consellera de Benestar Social i Família, és primordial “establir una sèrie de garanties de globalitat i coordinació a nivell de les quatre illes”.

A tal efecte, la directora de l'Institut Balear de la Dona ha remarcat la necessitat de treballar per una política d'igualtat i per l'atenció a les víctimes de la violència de gènere. “Sols el primer trimestre de 2015 s'han rebut 1.007 denúncies per violència de gènere”, ha senyalat
Rosa Cursach. Unes dades preocupants que duen a l'Administració a impulsar campanyes per a la prevenció i la igualtat.

Maó, 26 d'agost de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS