Notícies i actualitat

Visita al govern balear de la vicepresidenta segona i consellera de serveis generals, participació ciutadana i habitatge, Cristina Gómez

Data : 20/08/2015

FotoLa vicepresidenta segona i consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, va viatjar ahir a Palma, juntament amb el director general del departament, Gabriel Pons, per tal de reunir-se amb la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern Balear, Catalina Cladera; així com amb el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Joan Boned.

Reunió amb la Consellera d’Hisenda, Catalina Cladera
Durant la reunió entre la Conselleria d’Hisenda del Goven de le Illes Balears i la Conselleria de Serveis Generals, Habitatge i Participació del Consell Insular de Menorca es va fer un repàs a l’estat d’execució de les actuacions dels Convenis d’Inversions Estatutàries (Centre d’Interpretació de la Reserva de la Biosfera s’Enclusa, sales d’usos diversos a Sant Lluís i Ferreries i xarxa de fibra òptica).

La Consellera s’ha interessat per l’estat de l’endeutament i tresoreria del Consell Insular de Menorca i ha confirmat la disposició del Govern Balear a contribuir a fer front al deute derivat de la sentència de Cesgarden.

També s’ha acordat que des del Govern es remetrà mensualment un extracte de les obligacions de pagament reconegudes per fer un seguiment constant de les mateixes.

Reunió amb el Conseller d’Ordenación del Territori, Arquitectura i Habitatge, Joan Boned

Van assistir a la reunió el propi Conseller i també el Director General, el Sr. Casimir Godia. La disposició a col·laborar en les polítiques d’habitatge del Consell Insular de Menorca ha estat pràcticament absoluta, reconeixent el lideratge que els Ajuntaments de l’illa han dipositat en la nostra institució.


L'acord programàtic referit a la reobertura d’oficines de l’IBAVI a Menorca ha quedat confirmat per part del Conseller i el seu equip, coincidint en la consideració de greuge i perjudici produït durant els darrers quatre anys als usuaris menorquins. Així mateix es va coincidir en la necessitat de realitzar un cens d’habitatge buit, ambdues institucions han iniciat gestions amb diferents institucions financeres per a l’inici de negociacions respecte de poder dirigir aquest parc d’habitatges a lloguer social. Les oficines de l’IBAVI a Menorca, donaran servei no només als usuaris dels habitatges públics de l’illa, sinó també als ciutadans necessitats d’informació i assessorament hipotecari, així com de mediació.


Maó, 20 d'agost de 2015


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS