Notícies i actualitat

Modificació de la Llei de famílies nombroses

Data : 13/08/2015

El Consell Insular de Menorca, a través del Departament de Benestar Social i Família, vol informar a les famílies que estiguin en possessió del títol de família nombrosa que s'ha publicat al BOE la Llei 26/2015, de 28 de juliol, que introdueix diverses modificacions a la Llei 40/2003 de protecció a les famílies nombroses, modificacions que afecten de manera significativa la vigència dels títols.

En la disposició final cinquena de l’esmentada llei, que comença a vigir el 17 d'agost de 2015, s'equiparen amb els fills els menors sotmesos a tutela o acolliment familiar permanent o preadoptiu legalment constituït, quan arribin a la majoria d'edat, sempre que romanguin en la unitat familiar.

A més, es regula la continuïtat en la vigència del títol, quan el nombre de fills sigui inferior a l'establert, mentre algun d'ells compleixi les condicions previstes en la llei, però no en seran beneficiaris els fills que ja no les compleixin.

Finalment, en la disposició transitòria cinquena, s’estenen els beneficis relatius als drets de matriculació i examen en l’àmbit de l’educació als títols de família nombrosa vigents dia 1 de gener de 2015.

Maó, 13 d'agost de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS