Notícies i actualitat

S’aproven les ajudes per promoure les pràctiques sostenibles a les explotacions agràries de Menorca

Data : 20/12/2018

El passat dia 10 de desembre de 2018, es va aprovar per Consell Executiu del Consell Insular de Menorca la concessió de les Ajudes per promoure pràctiques sostenibles a les explotacions agràries de Menorca 2018 (CARB). La convocatòria va tenir un total de 204 sol·licituds d'explotacions agràries professionals, que representen un valor total de 740.902,45€. Finalment, s'han concedit un total de 195 sol·licituds, per un import de 718.677,45€.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és reconèixer els serveis que la pagesia professional donen amb la seva feina a la resta de societat. Ho poden sol·licitar les explotacions agràries que acreditin un nivell de professionalitat i un compromís ambiental extra de l'exigit per llei. Es tracta, així, d’una ajuda que es dóna per a l’execució de diferents compromisos no productius.

Més informació al document adjunt


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Nota de premsa ampliada
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS