Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca defensa la campanya de la candidatura de Menorca Talaiòtica

Data : 23/07/2015

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Maria Ballester; el director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer; i la cap de servei de Patrimoni històric, Cristina Rita, s’han reunit avui matí amb les responsables de l’empresa Something’s Cooking, Verónica Mullor i Paula Camps, que s’encarreguen de la campanya de difusió de la candidatura Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

Durant la trobada s’han analitzat les semblances entre la imatge i el gest de la campanya de Menorca amb la promoció de la candidatura dels dòlmens d’Antequera (Màlaga). El departament de Cultura i Educació està en contacte amb l’ajuntament d’Antequera i amb l’agència de publicitat GAP Design, als quals se’ls ha traslladat la preocupació per les similituds entre els dos logotips i els dos gestos que identifiquen les campanyes. Des del departament de Cultura i Educació es demanarà una valoració al Ministeri de Cultura sobre els possibles efectes negatius que es puguin derivar d’aquesta situació, i s’ha deixat clar que en cas de conflicte es faran valer els drets de la campanya menorquina, que és anterior a la de la candidatura andalusa.

Segons la valoració que en faci el ministeri, la intenció del Consell Insular de Menorca és evitar rivalitats i cercar fórmules de col·laboració.


Per ampliar la informació podeu contactar amb el conseller de Cultura i Educació Miquel Maria Ballester: 608 63 25 59


Maó, 23 juliol de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS