Notícies i actualitat

Weekind Music Party a l'alberg Sa Vinyeta (ALTERNANITS 2018-2019)

Data : 19/12/2018

Aquest cap de setmana es va dur a terme, a l’alberg Sa Vinyeta, el segon campament monotemàtic del programa AlternaNits 2018-2019, anomenat “Music Party”, un cap de setmana organitzat per l'INJOVE per gaudir d'activitats lúdiques i educatives.

Un total de 19 joves van gaudir de manera totalment gratuïta d'un cap de setmana temàtic, ple d'activitats i emocions que s'inicià el divendres dia 14 fins al diumenge dia 16 de desembre.

La proposta del cap de setmana va oferir als joves l'oportunitat d'acostar-se a diverses disciplines musicals, on hi tenen cabuda el Gospel, percussió, musicoteràpia, glosat+Rap, Karaoke...

L'objectiu del campament era donar a conèixer diferents estils musicals, per a això es va comptar amb la col·laboració de professors i professionals de diverses entitats vinculades al cant i la música, Annabel Villalonga (gospel), Ismael Moll Peligri (Glosat), Sandra,Mama Fiera (Rap),Caro Guidolin (Musicoteràpia).

Els participants van poder gaudir de moltes altres activitats lúdiques acompanyades sempre d’àpats amb productes de proximitat i ecològics cuinats pels mateixos joves i monitors.
El proper campament està previst pel dies 25 a 27 de gener, amb el tema «ECO Weekend». Enguany es duran a terme 6 activitats de cap de setmana.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja deu edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS