Notícies i actualitat

El Consell d’Administració de la Casa de Menorca aprova dos projectes d’obres que permetran acometre millores urgents a l’edifici de Barcelona

Data : 18/12/2018

A proposta de la presidenta del Consell d’Administració de la Casa de Menorca a Barcelona i consellera de Cooperació Local, Maite Salord, s’han aprovat avui per unanimitat dos projectes d’obres que permetran acometre millores urgents i inajornables a l’edifici del carrer Diputació.

Aquestes obres són conseqüència de la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) encarregada. Els projectes suposen la reparació puntual de la façana i de l’escala comunitària; així com la renovació d’una coberta de fibrociment i la reparació d’humitats interiors.

“D’aquesta manera donam compliment als nostres compromisos, en primer lloc millorar les condicions de l’espai d’habitatge adreçat als estudiants menorquins, acometent les obres més urgents de manteniment i rehabilitació. Un cop acabades les obres, s’haurà d’impulsar aquest espai per activitats socials i culturals”, ha dit Maite Salord.

Els treballs fonamentals a realitzar en aquesta fase consisteixen a reparar aquells elements que puguin produir despreniments a la façana: neteja de la façana per a decapar les pintures existents, reparació de dos balcons, manteniment de baranes, façana posterior, etc. Pel que fa a l’escala comunitària es duran a terme, entre d’altres, reparacions de desperfectes a la caixa de l’escala i es renovarà tota la instal·lació d’enllumenat, a més es pintaran i envernissaran totes les fusteries i baranes (amb la reposició de les peces que s’han conservat). La inversió total apuja a 82.000 euros.


Maó, 18 de desembre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS