Notícies i actualitat

Consell i Govern Balear signen un conveni de col·laboració per ajuts als afectats per la pana elèctrica i el cap de fibló

Data : 18/12/2018

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i el conseller del Govern Balear, Marc Pons, han firmat aquest matí un conveni de col·laboració entre el Govern Balear i el Consell Insular amb l’objectiu de pal·liar, a través d’ajuts econòmics, els efectes de les pèrdues i els danys produïts pel cap de fibló del passat 28 d’octubre, valorats en un total de 800.000€.

Les ajudes previstes en el marc d’aquest conveni són:

Ajuts d’urgència social: 100.000€ aportats pel Consell Insular. L’objectiu d’aquesta línia és cobrir les despeses immediates de les famílies.

Ajuts en matèria d’habitatge: 200.000 € aportats pel Govern Balear.

Subvencions per pal·liar els danys en explotacions agrícoles o ramaderes: 350.000€ (150.000€ Govern Balear i 200.000€ Consell Insular).

Subvencions per pal·liar danys en establiments industrials, comercials i turístics: 100.000€ aportats pel Consell Insular.

Durant el període d’avaluació de danys i cens dels afectats, el Consell Insular ha rebut un total de 160 sol·licituds de les quals 33 corresponen a danys agrícoles, 29 a habitatges, 97 a empreses i 1 terreny.


Maó, 18 de desembre del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS