Notícies i actualitat

L’equip de Govern fa públics els informes sol·licitats en el Ple de setembre al departament de Mobilitat

Data : 13/12/2018

L’equip de Govern del Consell Insular de Menorca ha fet públics avui els informes sol·licitats en el Ple del passat mes de setembre al departament de Mobilitat. Vist l’esmentat informe, així com l’informe sobre les afectacions visuals en el paisatge de l’entorn de les navetes prehistòriques de Rafal Rubí, l’equip de govern havia acordat reconduir el projecte de reforma de la carretera Me-1 (tram Alaior-Maó) optant per la demolició dels enllaços de l’Argentina i Rafal Rubí, sempre que es comptàs amb els informes jurídics i tècnics favorables. Amb aquest objectiu, des de la conselleria de Mobilitat, es va elaborar una proposta, perquè fos aprovada pel Consell Executiu, de revisió del contracte de redacció del projecte de reforma de la carretera.

Tanmateix, Secretaria i Intervenció del Consell Insular de Menorca han emès un informe que es pronuncia desfavorablement sobre el fet que aquesta decisió es pugui prendre pel Consell Executiu en els termes redactats a l’esmentada proposta.

Davant aquesta situació els tres partits del Pacte s’emplacen a la comissió de seguiment de divendres per valorar la situació i acordar les accions futures.


Maó, 13 de desembre de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS