Notícies i actualitat

Presentació del documental “25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera”

Data : 11/12/2018

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca del Consell Insular de Menorca, juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis, presenten el documental 25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera, produït pel mateix arxiu.

Es tracta d’un repàs històric de com va néixer la idea de la proposta de Menorca com a Reserva de Biosfera, quin va ser el camí que es va recórrer fins la concessió de la declaració per part de la Unesco, les diferents valoracions sobre aquests 25 anys i com s’encara el futur.

El film és força dinàmic, ja que combina els testimonis dels qui van ser els protagonistes de la declaració, amb imatges actuals i històriques procedents de diferents fons audiovisuals conservats a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

El documental ha estat realitzat per Magda Timoner Pelegrí, col·laboradora habitual de l’Arxiu d’Imatge i So, i que ha elaborat diverses peces audiovisuals sobre diferents temes amb material del mateix Arxiu.

Amb aquest audiovisual, l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca s’afegeix als actes commemoratius del 25è aniversari de la declaració Menorca Reserva de Biosfera. A més, es tracta d’una forma de divulgar els propis fons i la conscienciació de la importància i utilitat que té per a la societat la salvaguarda i conservació d’aquest patrimoni.

Com a objectiu últim, el documental vol ser un testimoni per a la història, de la mà de les persones que hi van prendre part, que ens ho expliquen des del seu punt de vista i amb la perspectiva que dona el transcurs del temps. També és l’homenatge pòstum al protagonista de la declaració per excel·lència, Josep Miquel Vidal Hernández.

La presentació del documental serà el pròxim divendres 14 de desembre, a les 20 hores, a Can Victori (Camí des Castell, 28 de Maó).


Maó, 11 de desembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS