Notícies i actualitat

Presentació del projecte de millora de la carretera entre Es Migjorn Gran i Sant Tomàs

Data : 17/06/2015

La millora de la carretera entre Es Migjorn Gran i la urbanització de Sant Tomàs comptarà amb un carril bici de 3,10 metres d'amplada al llarg dels 3,5 km de traçat d'aquesta via. Així s'ha explicat avui durant la presentació del projecte pel conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre; el batle d'aquesta població, Pere Moll i el cap de redacció de projectes del Govern balear, Carlos Jover.

De fet, el carril bici estarà separat físicament de la calçada per un mur, per fusta o per tenir diferents cotes en els distints trams. A més, els treballs inclouen l'habilitació de vorals a caba banda, de la millora del ferm, així com de la correcció de corbes i de la pendent passant la màxima de 8 a 6%.

El cost d'aquesta obra és de 3,5 milions d'euros, aproximadament; en canvi el projecte presentat avui no ha costat doblers gràcies al programa d'assistència tècnica impulsat pel llavors conseller d'Administracions Públiques, Simón Gornés, perquè els consells o ajuntaments poguessin estalviar recursos econòmics encarregant projectes al Govern a cost zero.

La durada prevista dels treballs és de 8 mesos i la IMD d'aquesta via és de més de 4.000 vehicles. El batle Pere Moll ha explicat que es tracta d'un obra demanada no només per la població des Migjorn Gran, sinó també pels mateixos turistes de Sant Tomàs i pel sector turístic d'aquesta urbanització.

Maó, 17 de juny de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS