Notícies i actualitat

El Consell convoca l'onzena edició del Premi Josep Vivó de glosa escrita

Data : 15/11/2011

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca convoca l’onzena edició del Premi Josep Vivó de glosa escrita, gènere propi de la cultura popular d’aquesta illa.

Hi ha dues modalitats de guardons: la general, de participació individual per a majors de 16 anys, amb un únic premi de 700 euros, i l’escolar, que està adreçada a l’alumnat de primària i secundària, individualment o en grup, amb un premi consistent en dos lots de llibres, un per a primària i un altre per a secundària.

Els requisits per participar-hi són que les gloses estiguin escrites en català i que es respecti l’estructura pròpia de la glosa (entre sis i vuit mots per glosa). A primària també es poden presentar conçonetes, amb estrofes de quatre versos.
En la modalitat escolar s’han de fer entre 15 i 25 gloses i entre 25 i 100 en la general. El tema pot ser lliure, però es valorarà que tractin de qüestions actuals de Menorca.

El 15 de desembre és la data límit per presentar les obres, als diferents centres del Consell Insular o als ajuntaments amb oficines administratives d’aquesta institució. El lliurament de premis tindrà lloc durant el Glosat de la Diada del Poble de Menorca i les bases estan publicades a la secció de gestions i tràmits del web insular.

Maó, 15 de novembre de 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases Premi Josep Vivó
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS