Notícies i actualitat

Un nou exemple de col·laboració entre administracions: Consell i Ajuntament presenten el nou camí de Torralba

Data : 04/06/2015

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, acompanyat de la batlessa d'Alaior, Misericordia Sugrañes, han presentat avui la inauguració de la millora del camí de Torralba, vial que uneix Alaior amb la carretera Me-12 i, per tant, també amb la urbanització de Cala en Porter.

El projecte de reforma es dividia en dues fases, que tenien en comú les actuacions següents: millora de la secció actual amb la supressió d'alguns revolts, ampliació de la plataforma i el radi d'altres revolts, reforma del ferm existent i dotació d'un carril bici per a la zona.

Per fases, la primera (de 3,5 km) també va incloure la construcció d'una rotonda d'intersecció entre la Me-12 i el vial de Torralba. Aquí, el carril bici enllaça el camí de Cotaina i el jaciment arqueològic de Torralba d'en Salort. La segona, de 2,5 km, ha continuat el carril bici fins al camí des Banyer a Alaior.

El citat carril bici té una amplada mitjana de 2,5 metres, que s'afegeixen a la secció viària actual. En total, es tracta d'una millora al llarg de sis quilòmetres amb un pressupost total per a les dues fases de 2,6 milions d'euros (Fase I 1,1 milions i Fase II 1,5 milions d'euros), aportats per la Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular. La durada de les obres de la primera fase va ser de mig any, i de set mesos la de la segona.

La batlessa Misericordia Sugrañes ha manifestat que amb aquesta obra s'atén una antiga reivindicació de la població que, a més, contribueix a millorar la imatge del municipi. Per la seva part, el conseller Alejandre ha explicat que la col·laboració entre administracions redunda en benefici de la ciutadania. També ha tingut paraules d'agraïment als veïns per la seva paciència i per al personal que hi ha treballat.

Maó, 4 de juny de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS