Notícies i actualitat

El Consell i l'Ajuntament des Castell inauguren la rotonda de Trebalúger

Data : 03/06/2015

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, el batle des Castell, Lluís Camps, i el president de l'Associació de Veïns de Malbúger, Gerardo Pons, han inaugurat avui la reorganització del tràfic de l'entrada d'aquesta urbanització, actuació que contribueix a millorar la seguretat a aquesta zona perquè elimina els girs a l'esquerra per la seva perillositat.

Aquesta obra ha contemplat la construcció d'una rotonda i un vial per integrar l'equipament sociocultural de l'antiga Escola de Natura dintre de la urbanització, evitant d'aquesta manera que els veïns i usuaris hagin de creuar la carretera que uneix Es Castell amb Sant Lluís.

La il·luminació de la zona està coberta per vuit punts de llum amb tecnologia led, circumstància que permet reduir el seu consum en un 60%. Gràcies a una petició de l'Ajuntament des Castell, s'ha desplaçat la parada d'autobús perquè els veïns de Trebalúger no estiguin obligats a creuar la carretera. Aquesta via té una mitjana de pas d'uns 3.500 vehicles diaris.

A més, s'ha deixat l'espai necessari per en un futur habilitar un carril bici que enllaci les poblacions des Castell i Sant Lluís. Els treballs han tingut té una durada de quatre mesos i es va licitar el projecte per un preu de 471.000 euros , el que suposa una reducció del 5,47% sobre el cost inicial.

“D'aquesta manera es posa solució a una reivindicació dels veïns d'aquesta urbanització durant els darrers 10 anys”, explica el batle d'aquesta població. La mateixa Guàrdia Civil considerava aquest punt conflictiu des del punt de vista de la seguretat del tràfic. Per la seva part, el conseller Alejandre ha recordat que l'objectiu de Mobilitat i Projectes sempre ha estat fer feina en benefici de la ciutadania i en aquest cas col·laborant amb altra administració pública.

Maó, 3 de juny de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS