Notícies i actualitat

Valoració del Consell de les dades d’atur de maig d’enguany

Data : 02/06/2015

L’atur a Menorca ha davallat un 15,6% durant el mes de maig respecte al mateix període de fa un any, segons les dades publicades avui pel Govern balear. De fet, és la reducció d’aquest indicador més alta de totes les Illes.

El nombre d’aturats també s’ha reduït en un 20,2% respecte al del mes d’abril a Menorca. En el context de Balears i del país, també ha baixat l’atur, tant en termes mensuals com interanuals.

Pel que fa a la contractació, ha augmentat en un 7,4% i en un 68,8%, respecte al mes de maig de 2014 i a l'abril d’enguany, respectivament. L’afiliació a la Seguretat Social també ha experimentat dades positives.

Tenint en compte aquestes xifres, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una valoració positiva d’aquest escenari. Per tant, a Menorca ja són 31 els mesos ininterromputs en els quals l’atur ha minvat.

Maó, 2 de juny de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS