Notícies i actualitat

Surt el segon nombre d’ONA, la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca

Data : 27/11/2018

L’Agència Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca presenta el segon número de la revista “ONA, 25 anys de sostenibilitat”, una publicació que ha nascut aquest any amb motiu del 25è aniversari de la declaració i que persegueix l’esperit de divulgar els projectes que es duen a terme des de l’Agència i tota l’activitat que es desenvolupa a Menorca entorn de la Reserva de Biosfera.

A la revista ONA de tardor s’hi publiquen des d’entrevistes fins a reportatges passant per articles d’opinió. Es tracten temes diversos com: experiències personals de diversos menorquins que han optat per donar passes importants envers l’energia neta, com una casa que va amb energia solar, un agroturisme que s'escalfa emprant biomassa de la mateixa finca, o dos usuaris del cotxe elèctric. També es pot trobar un reportatge sobre el projecte DestiMed de foment de l’ecoturisme a Menorca o un article sobre les espècies invasores que trobam a la nostra illa. L’inventari del patrimoni cultural immaterial menorquí o un recull d’imatges antigues de Menorca també han trobat cabuda en aquesta revista.

Així, aquesta publicació trimestral, persegueix l’objectiu de difondre els treballs i projectes que es duen a terme per avançar cap a la sostenibilitat. D’aquesta manera, s'espera que «ONA» s'allunyi de ser una publicació centrada a explicar els valors patrimonials naturals, culturals i paisatgístics de Menorca i es consolidi com una publicació divulgativa de l’Agència Menorca Reserva de la Biosfera que treballa en àmbits com la sensibilització, l’educació, la cooperació amb altres reserves de biosfera o la investigació.

Cal esmentar que aquesta publicació s’ha editat amb col·laboració amb l’Editorial Menorca S.A i es tracta d’un producte que ha seguit el màxim els criteris ambientals; paper 100% reciclat, segell FSC i càlcul i indicació de la motxilla ecològica de l’edició.

El primer número va sortir publicat aquest estiu i es van editar i repartir quatre mil exemplars arreu de l’illa. Aquest segon número també s’ha distribuït per a tota Menorca a ajuntaments, biblioteques, escoles, poliesportius, entre d’altres. Els exemplars són gratuïts i estan dirigits al públic en general.


Maó, 26 de novembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS