Notícies i actualitat

El Consell convoca ajuts per un total de 70.000 euros per col·laborar en la millora i el manteniment de les instal·lacions esportives d'entitats sense ànim de lucre

Data : 20/05/2015

La Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular convoca ajuts per un total de 70.000 euros destinats a millorar i mantenir les instal·lacions esportives d'entitats sense ànim de lucre. La convocatòria fou aprovada pel Consell Executiu en la sessió del passat dia 4 del present mes.

El conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, explica que la finalitat d'aquesta convocatòria és donar un cop de mà en la millora i el manteniment de les instal·lacions «precisament per fomentar la pràctica esportiva entre la societat menorquina».

Poden aspirar a rebre aquesta ajuda les entitats sense ànim de lucre que estiguin inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears i que siguin titulars o gestionin equipaments esportius, tant públics com privats. Les actuacions que se subvencionin s'han d'haver dut a terme entre el primer d'octubre de 2014 i el 31 d'octubre d'enguany.

Les accions susceptibles de rebre aquest suport abasten des d'obres a subministraments o reparacions. També s'hi poden incloure les prestacions de serveis i els treballs accessoris necessaris (honoraris de redacció de projectes, assistències tècniques, prestacions de serveis i altres) per dur a terme l'actuació principal.

Aquests ajuts són compatibles amb la concessió d'altres subvencions i l'import màxim que rebi cada entitat beneficiària no podrà superar els 6.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquesta convocatòria és de 30 dies naturals a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el BOIB.

Maó, 20 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS