Notícies i actualitat

Tercera edició de la campanya Proturismo

Data : 19/05/2015

La Conselleria de Turisme de Menorca acaba de llançar la tercera campanya Proturismo, una acció dirigida tant al visitant com a la població local. Aquesta campanya es va iniciar el 2013 amb la finalitat de conscienciar el ciutadà insular de la necessitat de cuidar el principal actiu econòmic de Menorca, alhora que pretenia fer arribar al visitant la calor d'una societat acollidora i que entén que aquesta via és la més adequada per convertir l'illa en una destinació única.

La part corresponent a acollida, que ara s'acaba d'instal·lar al carrer, manté la filosofia i creativitat de la seva última edició, amb ciutadans de l'illa que donen la benvinguda als visitants a Menorca en un context clar de cordialitat. Realitzada en diferents idiomes, la campanya contempla la instal·lació de tanques publicitàries repartides per tots els municipis i un OPI. A més, es repeteix l'acció de l'any passat col·locant cartells publicitaris als autobusos de línia de l'illa. En col·laboració amb les empreses TMSA, Autos Fornells i Torres, es col·loquen fins a 20 cartells que cobreixen la majoria de les rutes de Menorca.

La consellera de Turisme, el Sr. Salomé Cabrera, ha destacat que la campanya "persegueix la implicació de tots els menorquins, perquè és fonamental que el turista se senti acollit en la seva arribada, com a important és prendre consciència que tots formem part del destí, cada un de nosaltres, independentment del nostre treball, vam passar a formar part de l'experiència del turista. I cal ", conclou la consellera," que s'emportin un record grat i que es fidelitzen i ho expliquin als seus països d'origen ".

Els protagonistes

El lema principal de l'acció, Benvinguts, acompanya la imatge dels menorquins a les creativitats de la campanya (imatges adjuntes). I, com les anteriors edicions, s'impliquen veïns de cada municipi (a proposta dels respectius ajuntaments). En el cas de Ciutadella, apareixen empresaris i persones de la Plaça del Mercat, qui fomenten el consum de producte fresc i local a través dels seus llocs. De Ferreries apareixen el matrimoni format per Sebastià Truyol i Joana Villalonga, al costat dels seus fills Llorenç i Maria, coneguts emprenedors del negoci familiar Truvi. El protagonista des Migjorn Gran és Josep Lluís Moll Jover, una persona representativa del poble i vinculada al món artístic; i del terme des Mercadal apareixen Luis Pons i Oriol Riera, dos pescadors de la Confraria de Fornells. Representant a Alaior s'ha seleccionat una imatge de la Fira del Camp, mentre que en el cas de Maó apareix una imatge del grup d'empresaris i persones que dinamitzen el Mercat Francesc Femenías, al costat del seu gerent, Mike Jordi. Finalment, els voluntaris que han restaurat els molins d'Es Castell representen al seu municipi, mentre que el 'arader' Pedro Pons apareix al lloc del municipi de Sant Lluís.

Maó, 19 de maig de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7Foto 8
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS