Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca concedeix 51.000€ en ajuts per a la pràctica esportiva a la infància i joventut

Data : 24/11/2018

Aquesta setmana, el Consell Executiu ha aprovat la proposta presentada pel conseller d’Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, de concessió d’ajuts per a la pràctica esportiva a infants i joves destinats a aquelles famílies que, per motius econòmics, tenen dificultats per accedir-hi.

Amb aquests ajuts, destinats a subvencionar una part de les quotes i la matrícula de les activitats esportives, s'ha facilitat l’accés a l'activitat en diferents modalitats esportives de 226 infants i joves d’entre 3 i 30 anys de tots els municipis de l’illa per un import total de 51.008,83 €.

En paraules del conseller Miquel Company, “hem de valorar molt positivament aquesta iniciativa, atès que, amb ella, donam una passa més en l’objectiu d’aconseguir la total universalitat pel que fa a l’accés a la pràctica esportiva, en aquest cas vetllant perquè cap infant ni jove deixi de practicar esport per motius econòmics, perquè aquesta pràctica constitueix un aspecte imprescindible per al creixement harmònic de les persones i, per tant, ha de formar part de la formació integral dels nostres infants i joves fomentant els valors socials i educatius.”

A més, el conseller Miquel Company “expressa el seu més sincerament agraïment als clubs esportius que han col·laborat per tal que aquesta garantia d’accés a la pràctica esportiva hagi estat una realitat durant tot l’any”. Així mateix, també assenyala “que, atesa la importància d’aquesta línia d’ajuts i el seu èxit, tornarà a convocar-se per a l’any 2019”.


Maó, 24 de novembre del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS