Notícies i actualitat

La FFTM amplia en quasi un 40% les adhesions al SICTED

Data : 23/11/2018

En només un any la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha aconseguit 21 noves adhesions de negocis turístics al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions.

Maite Salord: “La qualitat és un element imprescindible per fer de Menorca una destinació turística competitiva”.
La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha intensificat aquest any les accions per reforçar la implementació a l’illa del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED), projecte promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que acredita i reconeix l’esforç i el compromís de les empreses turístiques amb la qualitat i la millora contínua.

Com a resultat d’aquesta campanya de divulgació i sensibilització, durant el 2018 s’han adherit al programa 21 nous establiments, amb un balanç global a final d’any de 75 empreses acreditades, el que representa un increment del 38,9%. Una de les raons d’aquest èxit ha estat la implicació dels ajuntaments en l’organització de les jornades informatives celebrades als diferents municipis.

Formació, assessorament i debat
Un cop tramitades les adhesions, el personal de la FFTM ha gestionat la implantació del sistema de qualitat turística als nous establiments i els ha assessorat en tot allò que han requerit, a més d’impartir jornades formatives segmentades segons tipologia del negoci. Així mateix, des de la FFTM s’han organitzat i coordinat grups de millora municipals per posar en contacte de forma més directa les empreses i els ajuntaments i possibilitar debats enriquidors. Les propostes de millora sorgides d’aquests espais s’han transmès a la mesa de qualitat.

Entre les 75 empreses acreditades amb el “Compromís de Qualitat Turística” de SICTED hi ha hotels, apartaments i allotjaments rurals, bars, cafeteries i restaurants, empreses de turisme actiu, comerços, agències de viatge, empreses de lloguer de cotxe i d’embarcacions, a més d’oficines d’informació turística, museus i centres d’interès cultural.


“La qualitat és un element imprescindible per fer de Menorca una destinació turística competitiva. Per això, des de la fundació hem decidit fer un esforç per ampliar la implantació del projecte SICTED i sumar més establiments compromesos amb la qualitat turística”.
Maite Salord Ripoll
Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística

Maó, 23 de novembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS