Notícies i actualitat

El Consell fa costat al sector equí amb un ajut de 85.000 euros per a 2015

Data : 18/05/2015

La Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça aporta al sector equí de Menorca, per al 2015, un ajut de 85.000 euros a fi de col·laborar en les tasques de promoció i divulgació que duguin a terme els agents implicats, a més d'ajudar a fer possible la seva assistència a fires.

La finalitat darrera d'aquesta convocatòria, que ha estat aprovada pel Consell Executiu, és promoure l'increment de la productivitat i de la viabilitat econòmica d'aquest sector. “Cal recordar que avui hi h,a a Menorca, més de 3.800 equins censats, i açò, juntament amb l'existència de clubs hípics, hipòdroms, concursos, criadors, botigues dedicades al món del cavall, veterinaris, empreses d'espectacles, transportistes i ferrers, mou bona part de l'economia a l'illa”, explica el conseller responsable d'aquest departament del Consell, Fernando Villalonga.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Recordem que el 2014 el sector equí de Menorca va rebre aquesta mateixa quantitat en concepte d'ajuda.

De fet, aquests 85.000 euros forment part del II Pla de Promoció i Suport al Sector Equí de Menorca, dotat amb una quantitat global de 150.500 euros aportada per la institució insular.

Maó, 18 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS