Notícies i actualitat

El Consell aporta 200.000 euros per a la ajudes de 2015 als sectors del calçat i bijuteria

Data : 14/05/2015

La Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça dirigida per Fernando Villalonga aporta 200.000 euros per a les ajudes de 2015 als sectors del calçat i la bijuteria (100.000 euros per a cadascun), segons ho ha aprovat el Consell Executiu.

L'objecte de la convocatòria d'enguany és donar suport tècnic als fabricants d'aquests dos sectors industrials per ajudar a fer possible la seva assistència com a expositors a fires professionals fora de l'Illa.

El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cal recordar que els ajuts d'aquesta natura que el Consell Insular va aprovar i atorgar l'any passat van arribar a la quantia de 180.000 euros, per al conjunt d'aquests dos sectors. Enguany s'ha pogut incrementar aquesta partida en 20.000 euros.

Aquests 200.000 euros estan emmarcats en el Pla de promoció i suport al sector industrial, dotat enguany amb una quantitat de 340.000 euros i que dins el 2015 ja compleix el seu tercer any de vigència.

Aquest pla preveu dues grans accions: per una banda, una partida de 140.000 euros (70.000 per a cada sector) per promoció, i una segona de 200.000 euros destinada a la presència a fires.

«Amb aquests ajuts volem apostar per una part important del sector industrial de Menorca, amb la qual cosa es pretén dinamitzar l'economia insular», explica el conseller Fernando Villalonga.

Del sector industrial depenen 44 empreses amb un total de 1.395 treballadors, té una facturació de més de 90 milions d'euros i unes exportacions que roden els 45 milions.

Maó, 14 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS