Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova el projecte i la licitació de la millora del paviment del Camí del Far de Cavalleria

Data : 20/11/2018

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 19 de novembre de 2018 el projecte i la licitació de les obres millora del paviment del Camí de Cavalleria (Cf-3), en un tram d’aproximadament 3 km des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins a les barreres del far de Cavalleria. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de d’Inversions en Camins Rurals del Consell Insular de Menorca i té un pressupost de licitació de 217.426,86 euros.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 20 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

L’objectiu de les obres és la millora del paviment del camí del far de Cavalleria (Cf-3), competència del CIM, renovant el paviment del camí, en una longitud de 2.978 metres, mitjançant un doble tractament asfàltic al llarg de tot el camí, des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins les barreres del far de Cavalleria, per tal de garantir la seguretat i la comoditat de la circulació.

Les actuacions previstes són:

Escombrada prèvia del paviment existent.
Reparació de les bandes laterals del paviment existent.
Aplicació d’un doble tractament superficial.

La història del camí del far de cavalleria (Cf-3) se remunta a l’any 1929, en què es va redactar el projecte constructiu per a la seva obertura. Posteriorment, en la dècada dels anys 1970 es va redactar un altre projecte per a reposar el ferm existent. Des de llavors, aquesta actuació que ara es durà a terme serà la primera de millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria.

El termini d’execució de les obres serà de 2 mesos des que conclogui el procediment per adjudicar les mateixes, i s’hagin signat el contracte d’obres i l’acta de replanteig.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució de la millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria (Cf-3), el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.


Maó, 20 de novembre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS