Notícies i actualitat

Augmenten les sol·licituds d’ajut per al foment de l’ús del català a Menorca

Data : 20/11/2018

El 10 de novembre passat es va publicar en el BOIB la resolució de concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca per al foment de l’ús del català a l’empresa i clubs esportius de Menorca i de suport a l’edició en llengua catalana per a l’any 2018.

La convocatòria d'ajuts s’havia publicat el 21 d'abril, amb l’objectiu de promoure projectes de promoció de l’ús del català realitzats entre l’1 de novembre de 2017 i el 31 d’octubre de 2018.

Amb un augment considerable de la partida destinada a aquests ajuts, amb un total de 30.000 euros, el Departament de Cultura i Educació del Consell ha volgut unificar els ajuts en matèria de normalització lingüística en una sola convocatòria. Per açò enguany, per primera vegada, s'han convocat els ajuts per al foment de l’ús del català amb tres línies de subvencions: suport a l'edició, sector empresarial i clubs esportius.

Fins al 15 de setembre, data en què acabava el termini de presentació de sol·licituds d’ajudes, es van presentar a la convocatòria un total de 57 sol·licituds, 22 per a la línia de suport a l’edició, 32 per a la línia de foment del català a l’empresa i 3 per a la línia dirigida a clubs esportius. Si bé l’augment de sol·licituds és generalitzat per a les tres línies, destaca especialment l’augment de sol·licituds per foment de l’ús del català a l’empresa, que han passat de les 18 de la convocatòria de l’any passat a les 32 de la convocatòria d’enguany.

El Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca valora molt positivament l’increment de sol·licituds i vol tenir enllestida per a principi del 2019 la convocatòria de l’any que ve.


Maó, 20 de novembre del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS