Notícies i actualitat

El conseller d'Administracions Públiques lliura els diplomes dels cursos de Subinspector de Policia Local i del pla FIOP als alumnes de Menorca

Data : 11/05/2015

El conseller d'Administracions Públiques, Juan Manuel Lafuente, ha lliurat avui dematí a Menorca els diplomes acreditatius del curs de Subinspector de Policia Local i els diplomes de superació dels cursos del FIOP, ambdós impartits per l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) a l’illa durant el passat any.

Nou agents dels municipis d’Alaior, Maó, Ciutadella i es Mercadal han conclòs el curs de Subinspector de Policia Local en la modalitat semipresencial i sense numerus clausus. Segons ha destacat el conseller Lafuente, s'ha impartit així perquè tots els ajuntaments poguessin disposar de persones capacitades per a poder exercir amb excel·lència les funcions vinculades al càrrec de Subinspector.

En total han estat 127 els agents que, provinents de 22 municipis diferents de les Illes, han superat el curs amb èxit.

Aquesta activitat formativa s’ha desenvolupat en 240 hores lectives, de les quals 173 han estat en línia i 67 presencials. Cal destacar que els alumnes de Menorca i els d’Eivissa han rebut la formació en línia mitjançant videoconferències exclusives.

Posteriorment, el conseller d'Administracions Públiques, acompanyat pel conseller de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell de Menorca, Juan José Pons i pel director general de Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell, han lliurat els vuit diplomes de superació dels cursos del programa FIOP destinats a fomentar la inserció al mercat laboral de les persones discapacitades.

Es tracta dels cursos FIOP 25 i FIOP-DIM-14, majoritàriament pràctics i la durada dels quals oscil·la entre les 300 i les 400 hores.

El programa FIOP es duu a terme des de 1998 amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de les persones amb discapacitat; proporcionar la formació adequada; garantir el suport necessari en el procés d'adaptació al lloc de treball i apropar l'administració al col·lectiu de persones amb discapacitat potenciant la seva integració.

Cal destacar que el curs FIOP-DIM 14 proporciona la formació teòrica i pràctica necessària per al coneixement del funcionament ordinari de les diferents unitats administratives, amb la finalitat de fer efectiva la reserva del 0,5% destinada a aquest col·lectiu dins de l'administració

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS