Notícies i actualitat

Gairebé 200 persones es concentren a Mercadal per celebrar la IV Trobada de Boccia

Data : 09/05/2015

Gairebé unes 200 persones es van concentrar al poliesportiu des Mercadal aquest divendres 8 de maig amb motiu de la IV Trobada de Boccia –petanca adaptada per a gent gran i amb mobilitat reduïda- com a segona activitat extraordinària de l’any del programa Moviments per Viure, projecte d’activitat física per a aquest col·lectiu que organitza la Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge en col·laboració amb la Conselleria de Benestar Social i Joventut.

A aquesta Trobada van participar el Centre Residencial per a Persones Majors “Es Ramal” d’Alaior, el Patronat Municipal de l’Hospital de Ciutadella i Centre de Dia, el Centre Sociosanitari Santa Rita, la Residència Geriàtrica de Ferreries, la Residència Geriàtrica Assistida Municipal de Maó, la Residència de Gent Gran del Consell i Centre de Dia, la Residència Municipal d’Ancians des Mercadal, el Centre de Dia des Migjorn i la Residència Geriàtrica de Sant Lluís.
 
El campió va ser el Centre de Dia des Migjorn –Antònia Moll i Llorenç Gomila-, el segon lloc per a la Residència de Gent Gran del Consell –Catalina Vidal i Antònia Ponce- i el tercer per al Patronat Municipal de l’Hospital de Ciutadella amb Niní Saurian i Teresa Piris. El Geriàtric de Sant Lluís va obtener el premir a la millor afició.
 
El conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons; els batles des Migjorn Gran, Pere Moll; des Mercadal, Francesc Ametller i de Ferreries, Manuel Monerris, a més dels regidors d’Esports des Mercadal, Sant Lluís i Maó, van ser-hi presents. Toful Moll, com a representant de la Caixa, també hi va acudir.

Maó, 9 de maig de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS