Notícies i actualitat

Museu de Menorca. Peça del mes.

Data : 07/05/2015

Aquest mes de maig la Dra. Milagros Guardia ens presentarà el mosaic de la Basílica de l’Illa del Rei, que actualment es troba a les sales del Museu. Aquest mosaic descobert l’any 1888, es va traslladar al Museo Provincial de Bellas artes de Mahón l’any 1950.

Milagros Guardia és catedràtica d’Història de l’Art Antic i Medieval de la Universitat de Barcelona i el 1992 va publicar la seva tesis doctoral “Los Mosaicos de la Antigüedad Tardía en España”. En la tesis un dels mosaics d’estudi fou el de l’Illa del Rei que ens presentarà aquest dissabte.

Dia: dissabte 9 de maig
Hora: 11:00
Lloc: Museu de Menorca


Visita guiada Basílica Fornàs de Torelló

Milagros Guardia ens guiarà la visita a la Basílica de Fornàs de Torelló, en la que podrem contextualitzar els mosaics dins les basíliques i la seva funció. Serà una ocasió excepcional de visitar un lloc emblemàtic, com és la Basílica de Torelló acompanyats d’una gran experta en la matèria.


Dia: diumenge 10 de maig
Hora: 11:30
Lloc de trobada: Aparcament Basílica de Torelló ( Maó)

Maó, 7 de maig de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS