Notícies i actualitat

Modificacions de trànsit a la carretera general al seu pas pel centre des Mercadal

Data : 06/05/2015

Amb motiu d'unes obres de substitució de la conducció d'aigua potable que du a terme l'Ajuntament des Mercadal, el trànsit a la carretera general i a la via que enllaça el poble amb els antics quarters es veurà modificat durant algunes setmanes, segons informa la Conselleria de Mobilitat i Projectes.

El primer canvi es produirà només durant el dia 8 de maig i consistirà en la impossibilitat de girar cap a l'esquerra en direcció Ciutadella des de la carretera Me-18, la dels antics quarters. En el seu lloc caldrà anar fins a la rotonda de la piconadora, a l'altura de la Via Ronda, per agafar la direcció cap a la població de ponent.

El segon canvi tindrà lloc entre els dies 8 i 22 de maig i consistirà en l'estretall de calçada i el desviament provisional dels carrils a l'altura de la intersecció entre la general i la Me-18. Venint de Maó, no es podrà girar a l'esquerra en direcció cap als antics quarters. En tost d'açò, caldrà anar fins a l'enllaç del carrer de Ciutadella.

El tercer canvi es perllongarà des del 25 de maig fins al 5 de juny i consistirà en el tall d'un dels dos carrils de la carretera Me-18 en un tram d'uns 90 metres. La circulació es regularà igualment amb personal amb senyals indicatius o amb semàfors, si fos necessari.

Des del Departament de Mobilitat i Projectes es demana comprensió a la ciutadania per les possibles molèsties.

Maó, 6 de maig de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS